Logo Vlaams Mensenrechteninstituut

Contact

Wil je discriminatie of een andere schending van een mensenrecht melden? Heb je een vraag? Dan kan je kosteloos contact opnemen met het Vlaams Mensenrechteninstituut (VMRI). We behandelen je vraag of melding discreet en onpartijdig. 

Doe een melding

Meen je slachtoffer of getuige te zijn van discriminatie of een andere schending van een mensenrecht? 

Neem contact op

Heb je een vraag? Twijfel je of het VMRI je kan helpen met je melding of klacht? Heb je hulp nodig bij het invullen van het meldingsformulier? Ben je verweerder in een lopende klacht en wil je meer informatie over de procedure? Dan kan je contact opnemen via: 

E-mail: contact@vmri.be

Postadres: Hendrik Consciencegebouw, Koning-Albert II-laan 15, bus 576, 1210 Brussel

Hoofdzetel: Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel

Goed om te weten

  • Het VMRI is een organisatie in opstart. Momenteel zijn de contactmogelijkheden nog beperkt. We bouwen deze de komende periode verder uit om je zo toegankelijk mogelijk te woord te staan. 
  • Wil je intussen je melding graag telefonisch doen? Stuur ons een e-mail met je telefoonnummer en we nemen contact met je op. 

Redelijke aanpassingen

Heb je omwille van een handicap nood aan een aanpassing die het contact en de interactie met ons vergemakkelijkt? Contacteer ons via een van bovenstaande opties. 

Goed om te weten: het VMRI is een organisatie in opstart. We bouwen momenteel onze redelijke aanpassingen verder uit. Binnenkort lees je hier meer over op deze webpagina.