Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Wil je discriminatie of een andere schending van de mensenrechten melden? Heb je een vraag? Dan kan je gratis contact opnemen met het Vlaams Mensenrechteninstituut. We behandelen je melding of vraag discreet en in alle vertrouwen. 

Doe een melding

Wil je discriminatie of een andere schending van de mensenrechten melden? Bel 0800 6 11 03 of gebruik ons meldingsformulier. 

Meld het via ons formulier

Neem contact op

Heb je een vraag? Twijfel je of het Vlaams Mensenrechteninstituut jou kan helpen met je melding? Heb je hulp nodig bij het invullen van het meldingsformulier? Dan kan je contact opnemen via: 

0800 6 11 03

op weekdagen van 9 tot 17 uur

Hoofdzetel: Belpairegebouw, Simon Bolivarlaan 17, 1000 Brussel

Postadres: Hendrik Consciencegebouw, Koning-Albert II-laan 15, bus 576, 1210 Brussel

info

Als je poststukken naar dit adres stuurt, scant Het Facilitair Bedrijf deze in en worden ze digitaal aan het Vlaams Mensenrechteninstituut bezorgd. Zo kunnen we dossiers volledig digitaal behandelen. Poststukken met de vermelding “vertrouwelijk” of “(medisch) geheim” worden niet ingescand, maar ongeopend aan ons bezorgd.

Praktische ondersteuning

Heb je nood aan ondersteuning die het contact en de interactie met ons vergemakkelijkt? Laat het ons weten via een van de bovenstaande contactmogelijkheden. 

Vacatures

Het Vlaams Mensenrechteninstituut is geregeld op zoek naar mensen die mee hun schouders willen zetten onder onze nieuwe organisatie. 

Ga naar onze openstaande vacatures